David M. Bodlák
vydáno 20. 7. 2012
---------------------
foto: David M. Bodlák
Veletrh Intermot 2012 obrazem
Mezinárodní veletrh v německém Kolíně nad Rýnem má již svou tradici. Pro Evropany ze severu je to jednou za dva roky ten jediný motocyklový svátek, který vždy odhalí spoustu novinek. Pravda, letos to nebylo až tak divoké a nějaké trumfy si výrobci ponechali pravděpodobně na každoroční italskou výstavu EICMA, která proběhne již za měsíc v Miláně, ale neznamená to, že byste se na Intermotu nudili.

Veletrh Intermot 2012 obrazem

Thumbnail image for /Handlers/ImagerTitulka.ashx?foto=tit_2012_40.jpg

Celkem šest obrovských pavilonů nabízelo návštěvníkům dokonalé vyžití na dlouhé hodiny, a pokud jste si chtěli prohlédnout opravdu důkladně všechno zajímavé, za jeden den se to stihnout nedalo. Ale tak to má být. Takhle si totiž asi každý z nás představuje mezinárodní veletrh.
Přestože většina novinek byla odhalena již před veletrhem, pořád se našlo ještě několik kousků, o kterých nikdo dopředu nevěděl. A o tom všem se podrobně rozepsal Honzis v aktuálních ČMN 40 (v prodeji od čtvrtka 11. října). Pokud tedy chcete mít opravdový přehled, určitě si nenechte ujít tento rozsáhlý článek.
V rámci veletrhu nechyběly doplňky a příslušenství, pár nových produktů z této oblasti se nám povedlo odchytit a postupně se o nich dočtete v dalších vydání ČMN.
Velkým lákadlem byly jako vždy customové orgie v podání drahých staveb, ale i cestovatelské sejšny nebo historické skvosty, kterých bylo rozeseto po všech pavilonech na desítky, ne-li stovky. A komu by snad statické exponáty připadly až moc statické, pro toho tu byly připraveny různé show na venkovních plochách. Ostatně, našlapaný doprovodný program je to, co z výstavy dělá ještě zajímavější akci, a opomenout tuto skutečnost by si na takto významné události zřejmě nikdo nedovolil.
Intermot je zkrátka svátek se vším všudy. Tedy, snad až na ty hostesky, kterých bylo letos v Kolíně opravdu pomálu, a navíc, těch koukatelných byste napočítali na prstech jedné i druhé ruky. Alespoň v ty dny, kdy jsme na výstavišti byli i my.
Pojďte se tedy s námi podívat, jak to na kolínském výstavišti vypadalo ještě do neděle 7. října, před další dvouletou pauzou...



Další iČMN články

  • 50 let řadových čtyřválců Honda
  • 15 ročník výstavy přestaveb Bohemian Custom Bike
  • MOTO VÝSTAVA LIBEREC 2019

Články na MotoLife

  • Motorbike 4/2024
  • Motorbike 3/2024
  • Motorbike 1-2/2024
  • Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2024
  • Motorbike 12/2023

Příspěvky motorkářů

Moto.cz
14. února
Silniční závody motocyklů v Československu v roce 1957 - Kompletní výsledky a popis sezóny na webu 🥰 ❤️ 🏍
MotoRoute
2. února
MotoRoute 1/2024 - vychází 7. února 👈
Všechny příspěvky ...