Motocykl 2013 - první fotografie z výstavy

vydáno 6. 3. 2013, text David M. Bodlák

Jarní svátek a symbolické zahájení letošní sezony je tu. Již ve čtvrtek 7. března, začíná dvojitá radost všech milovníků jedné stopy v podobě dvou motocyklových výstav, Motosalon v Praze Letňanech a Motocykl v Praze Holešovicích. Byli jsme se podívat, jak finišují přípravy v Holešovicích...

A věřte, že zatímco vy míříte do postele, v Průmyslovém paláci to žije jako ve dne. Všude se ozývá hlahol, kovové zvuky a také hlasité instrukce, kde má co a jak stát. Hodně stánků již čeká ve své plné kráse, jen ráno nastoupí personál, hostesky, strhnou se igelity z koberců a vše může začít. Ovšem někde se ještě maká a bude nejspíš až do rána.


A na co se můžeme letos v Holešovicích těšit? Samozřejmě na motorky, nebudou chybět značky Kawasaki, Suzuki, Ducati, MV Agusta, Husqvarna atd. Bohatý doprovodný program by vás měl udržet ve stavu bdělosti po celý den a samozřejmě to nejlepší bude soutěž přestaveb, která nemá v Česku obdoby. Už je prý přihlášeno na 70 motocyklů, kterým vdechly život šikovné i nejšikovnější české ručičky a podobně exkluzivní kousky budou k vidění i na stánku MR43. Bimoty, Breganze, Nortony, vše v jednom exempláři v celé České republice a vše doplní osobité a stylové Victory... Máme se nač těšit. Tak se pěkně vyspěte a nezapomeňte, od čtvrtka nám to všem začíná, sezona 2013, tak do ní vstupme s úsměvem!



Přečtěte si také

Motosalon 2013 - první fotografie z výstavy  6. 3. 2013  
Jarní motocyklové výstavy jedou na plný plyn!  8. 3. 2013  

Další iČMN články

  • 50 let řadových čtyřválců Honda
  • 15 ročník výstavy přestaveb Bohemian Custom Bike
  • MOTO VÝSTAVA LIBEREC 2019

Články na MotoLife

  • Motorbike 4/2024
  • Motorbike 3/2024
  • Motorbike 1-2/2024
  • Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2024
  • Motorbike 12/2023

Příspěvky motorkářů

Moto.cz
14. února
Silniční závody motocyklů v Československu v roce 1957 - Kompletní výsledky a popis sezóny na webu 🥰 ❤️ 🏍
MotoRoute
2. února
MotoRoute 1/2024 - vychází 7. února 👈
Všechny příspěvky ...