Superbiky v Brně až do 2012

vydáno 24. 1. 2010, text TZ, foto RZ

Automotodrom Brno a Infront Motor Sports zajistí konání závodu World Superbike v Brně až do roku 2012

Automotodrom Brno a Infront Motor Sports uzavřeli dohodu, která zaručuje účast České republiky v kalendáři FIM Superbike World Championship na další tři roky. V návaznosti na jednání, která proběhla v zimních měsících, může být tedy potvrzeno, že závod zůstane v Brně až do roku 2012 včetně díky tomu, že Automotodrom Brno převzal roli smluvního partnera Infrontu pro ČR.
 
Karel Abraham, předseda dozorčí rady Automotodromu Brno, prohlásil: "Považovali jsme za nutné zajistit pro české fanoušky pokračování akce mistrovství světa superbike v Brně na další tři roky, neboť vzhledem k jednání předešlého smluvního partnera hrozilo, že Česká republika tento podnik ztratí. Za účasti sedmi různých výrobců a mnoha špičkových jezdců je Superbike World Championship úspěšná motoristická událost a jsme hrdí na to, že můžeme potvrdit, že Automotodrom bude výhradním partnerem tohoto závodu až do roku 2012. "
 
Paolo Flammini, generální ředitel společnosti Infront Motor Sports, dodal: "Jsme potěšeni, že můžeme potvrdit, že závod v České republice zůstane v Brně i na příští tři roky. Brno je jedním z nejvýznamnějších závodních okruhů na světě a díky tradici, organizaci a atraktivní podívané se stal v průběhu let skutečně nepostradatelnou základnou všech fanoušků motocyklů a superbiků. A proto se samozřejmě těšíme na zopakování tohoto úspěchu v nadcházejících letech."
  
Letošní závod České republiky HANNspree FIM Superbike World Championship se bude konat 11. července.


Další iČMN články

  • Obdivuhodný výkon Jakuba Kornfeila ve Velké ceně Nizozemí
  • Filip Salač: "Dnes to byl nejlepší den z celé sezóny"
  • Velká cena Velké Británie prostě uplavala

Články na MotoLife

  • Motorbike 5/2024
  • Motorbike 4/2024
  • Motorbike 3/2024
  • Motorbike 1-2/2024
  • Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2024

Příspěvky motorkářů

Moto.cz
14. února
Silniční závody motocyklů v Československu v roce 1957 - Kompletní výsledky a popis sezóny na webu 🥰 ❤️ 🏍
Všechny příspěvky ...