Manažer Aprilie očekává zlepšení

vydáno 15. 1. 2010, text Jiří Nykodým, foto Aprilia

Gigi Dall'Igna očekává od svého týmu v šampionátu WSBK umístění v nejlepší trojce.

Po velmi dobrém vstupu Aprilie do loňské sezony šampionátu mistrovství světa superbiků nyní věří manažer továrního týmu Aprile Luigi Dall'Igna, že v nadcházející sezoně budou jeho jezdci Max Biaggi a Leon Camier patřit k absolutní špičce startovního pole.
„Myslím si, že sezona 2010 je velmi otevřená, protože zde bude mnoho silných týmů a jezdců. Je tu stále mnoho otázek, takže uvidíme, jak na tom jsme, až po testech v portugalském Portimau na konci ledna.  A opravdové srovnání uvidíme až na konci února při prvním závodě. Myslím si, že na vítězství v sezoně 2010 budou mít určitě jezdci jako Jonathan Rea, James Toseland, Noriyuki Haga, Michel Fabrizio, Chris Vermeulen a samozřejmě i náš Max Biaggi. Je to opravdu mnoho jezdců, kteří budou během sezony vyhrávat,“ řekl Dall'Igna.
Mezi cíle manažera továrního týmu Aprilie patří samozřejmě i lepší výsledky, než kterých dosahovali v loňské sezoně. „Samozřejmě, že letos chceme být lepší než v loňském roce, to je jeden z našich hlavních cílů. To znamená první trojka v konečném hodnocení šampionátu. Uvidíme, jestli nám to vyjde,“ pokračoval Dall'Igna.
 Dall'Igna nezapomíná ani na týmového kolegu Maxe Biaggiho - Leona Camirea.
„Byl jsem opravdu překvapen z toho, jak dobré výsledky podával v posledních dvou závodech. Neznal naši motorku, lidi v týmu ani okruhy, a i přesto zajel velmi dobré výsledky, takže uvidíme, jak se mu bude dařit letos,“ dodal Dall'Igna.


Další iČMN články

  • Obdivuhodný výkon Jakuba Kornfeila ve Velké ceně Nizozemí
  • Filip Salač: "Dnes to byl nejlepší den z celé sezóny"
  • Velká cena Velké Británie prostě uplavala

Články na MotoLife

  • Motorbike 5/2024
  • Motorbike 4/2024
  • Motorbike 3/2024
  • Motorbike 1-2/2024
  • Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2024

Příspěvky motorkářů

Moto.cz
14. února
Silniční závody motocyklů v Československu v roce 1957 - Kompletní výsledky a popis sezóny na webu 🥰 ❤️ 🏍
Všechny příspěvky ...