Jakub Smrž pojede v bílé

vydáno 30. 1. 2010, text Jiří Nykodým, foto B&G Racing

Tým B&G Racing s Jakubem Smržem se v roce 2010 oblékne do bílé barvy.

Tým B&G Racing, který vznikl spojením bývalých týmů Borcianiho a Guandaliniho, vstupuje do nové sezony šampionátu mistrovství světa superbiků s novým sponzorem, firmou Pata, která patří v Itálii k vůbec největším výrobcům brambůrek, sušenek a hranolek. Právě díky tomuto sponzorovi se tým Jakuba Smrže oblékne do bílé barvy, která bude i hlavní barvou motocyklu Ducati 1198R pro sezonu 2010.
 
Marco Borciani: „Jsme moc rádi za to, že se rodina Gobbi - vlastníci společnosti PATA, rozhodla sponzorovat náš projekt jako hlavní sponzor. Naše společné partnerství trvá již celé čtyři sezony a společně jsme již dosáhli na několik dobrých výsledků. Jsme si jisti, že i v letošním roce můžeme společně s logem PATA dosáhnout na další dobré výsledky. Letošní sezonu pojedeme opět s Ducati, které bychom tímto také chtěli poděkovat za jejich spolupráci. Jsme tým profesionálů a uvažovali jsme o návrhu Aprilie, ale nakonec jsme se s Mircem dohodli, že zůstaneme u výrobce, se kterým jsme zatím dosáhli našich nejlepších výsledků.
 
Mirco Guandalini: „Po překonání sezony 2009, která byla hodně ovlivněná ekonomickou krizí, jsme se nakonec dohodli s Marco Borcianim a spojili jsme naše síly. To nám umožnilo vyvíjet nový projekt, který nám umožní být jedním z týmů, jež budou pravidelně bojovat o přední pozice. Pro našeho jezdce jsme připravili novou konkurenceschopnou motorku a naším společným cílem bude zlepšovat naše loňské výsledky. Zároveň bych chtěl poděkovat všem sponzorům, bez kterých by nebylo možné tento projekt realizovat.“
 
 
                                       


Další iČMN články

  • Obdivuhodný výkon Jakuba Kornfeila ve Velké ceně Nizozemí
  • Filip Salač: "Dnes to byl nejlepší den z celé sezóny"
  • Velká cena Velké Británie prostě uplavala

Články na MotoLife

  • Motorbike 5/2024
  • Motorbike 4/2024
  • Motorbike 3/2024
  • Motorbike 1-2/2024
  • Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2024

Příspěvky motorkářů

Moto.cz
14. února
Silniční závody motocyklů v Československu v roce 1957 - Kompletní výsledky a popis sezóny na webu 🥰 ❤️ 🏍
Všechny příspěvky ...