Volné jízdy v Sosnové

vydáno 3. 4. 2014, text Autodrom Sosnová a red., foto Autodrom Sosnová

Autodrom v Sosnové u České Lípy chystá na 12. duben soustředění supermoto. A podle Autodromu Sosnová se může přijet svézt skoro každý. A protože se letos mistrovství světa v supermotu znovu vrátí do Sosnové u České Lípy, kde se týden před tímto významným světovým podnikem pojede i domácí díl MEZ MČR AČR, je výborné, že se na této naší nejznámější trati budou konat i další akce...

Soustředění pro závodníky MEZ MČR MOGUL Supermoto 2014 je připraveno na sobotu 12. dubna 2014 v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové. Pro motardisty, ale i pro motokrosaře je to ideální příležitost k rozehřátí se na začátku sezony MMČR. Trať, kde se 7. a 8. června odehrají závody Mezinárodního mistrovství České republiky MOGUL Supermoto 2014 a 14. – 15. června i Mistrovství světa MOGUL Supermoto, bude otevřená všem zájemcům, tedy nejen z řad licencovaných závodníků.
V časovém harmonogramu, který se bude podle zájmu průběžně upravovat, bude dost prostoru pro volné jízdy. Sobotní Sosnová 12. dubna bude tedy ideální příležitostí k provětrání vaší motorky. Účastnit se mohou jak motardisti a jezdci na endurech, tak i motokrosaři. Jedinou podmínkou je „správné obutí“, tedy účast je možná pouze s hladkými pneu bez motokrosového vzorku.
Během dne bude pro všechny účastníky připraveno grilování zdarma a na konci dne i nějaké to pivko. Akce proběhne od 9:00 do 17:00. Vítáni jsou všichni motorkáři.
Více o akci a současně i o MMČR Supermoto najdete na www.supermotocz.cz, více o všech akcích na autodromu Sosnová najdete na www.autodrom.cz


Další iČMN články

  • Obdivuhodný výkon Jakuba Kornfeila ve Velké ceně Nizozemí
  • Filip Salač: "Dnes to byl nejlepší den z celé sezóny"
  • Velká cena Velké Británie prostě uplavala

Články na MotoLife

  • Motorbike 4/2024
  • Motorbike 3/2024
  • Motorbike 1-2/2024
  • Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2024
  • Motorbike 12/2023

Příspěvky motorkářů

Moto.cz
14. února
Silniční závody motocyklů v Československu v roce 1957 - Kompletní výsledky a popis sezóny na webu 🥰 ❤️ 🏍
MotoRoute
2. února
MotoRoute 1/2024 - vychází 7. února 👈
Všechny příspěvky ...